Ontspannen door middel van Reiki sessie

Reiki - Ontspansessie
Arnhem

Voor meer balans in het natuurlijk herstelvermogen van jouw lichaam 
én dus meer ontspanning.

Hi, Ik ben Deborah. Wat leuk dat je mij hebt gevonden!
In mijn yogastudio ben je welkom om een reiki- sessie te ontvangen. Met je kleding aan mag je op mijn tafel komen voelen hoe jouw lichaam door middel van deze reiki energie beter kan ontspannen, het natuurlijk herstelvermogen van jouw lichaam kan stimuleren en eventuele klachten kunnen verminderen.

Reiki - Ontspansessie

Wat is Reiki?

Het Japanse woord Reiki (Rei staat voor 'geest' of 'ziel' en Ki staat voor 'energie' of 'levenskracht'). Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen (denk aan acupunctuur, homeopathie, chiropractie, natuurgeneeskunde etc.). Het is een manier om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.  Bij een Reiki behandeling wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven; de letterlijke vertaling van het Japanse woord Reiki. Iedereen beschikt over zelf genezend vermogen. Als je bijvoorbeeld een wondje hebt, heelt dat vanzelf. Door Reiki te geven aan dit wondje wordt het proces van zelfheling versterkt op een zachte en liefdevolle wijze.

Wat kun je verwachten?

Mandala Yogastudio

In mijn gezellige, rustige en sfeervolle studio staat een behandeltafel waar de ontspansessie plaats vindt.

Hoe ziet een sessie er precies uit?

 • Als je binnenkomt ontvang ik je met een kopje thee en is er ruimte om kennis te maken en eventueel te delen waar je tegenaan loopt.
 • Je mag een kaart trekken uit één van de kaartendecks die we samen bespreken.
 • Daarna neem je plaats op de behandeltafel, met kleding aan, in een houding die voor jou prettig is (de tafel is volledig aan te passen aan jouw voorkeur, eventuele zwangere buik etc)
 • Wanneer je op de tafel ligt hoef je niets te doen terwijl ik je behandel met reiki - energie. Dit doe ik door middel van mijn handen zacht op verschillende delen van jouw lichaam te plaatsen.
 • Na de sessie drink je nog wat thee of water en praten we even na over hoe jouw ervaring was en deel ik mijn ervaring met jou.

  Wat levert het op?

Tijdens de sessie kun je al van alles voelen. Denk aan tintelingen, warmte, kou, spanning of ontspanning. Maar het kan ook zijn dat je weinig voelt. Dit zegt niets over of het wel of niet heeft gewerkt. 
Na een sessie voel je je direct daarna meestal al meer ontspannen, deze ontspanning of eventuele andere veranderingen (bv. klachten die verminderen) zijn ook mogelijk pas later te voelen.

Voor wie is het bedoeld?
Voor iedereen. Het maakt dus niet uit of je zwanger bent, moeder bent geworden of geen kinderen hebt. Iedereen is van harte welkom!

Kennismakingsactie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook een Reiki sessie komen ervaren? Maak dan nu gebruik van de tijdelijke kennismakingsprijs van €34,95 voor 60 min.

Aanvraag Reiki - Ontspansessie

 Ja, Ik wil graag en afspraak inplannen voor een Reiki - Ontspansessie

Na jouw aanvraag neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een definitieve afspraak in te plannen.
(Deze informatie wordt bewaard op een veilige plek en is vertrouwelijk tussen jou en BabyBorah.)

Ik onderteken en ga akkoord met de volgende disclaimer: 

 • Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de gezondheid van mezelf tijdens en na sessies.
 • De coach/therapeut kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel door mij tijdens de sessies. 
 • Ik geef veranderingen in de gezondheid van mijzelf door en let goed op mijn eigen grenzen.
 •  

“Reiki werkt op meerdere niveaus; mentaal, emtioneel, spiritueel en fysiek.”

Deborah Lodhia - Gibson
‌coach, BabyBorah

Grateful People

Heidi (39 wk zwanger)

Een heerlijke ontspannings sessie die je dichterbij jezelf brengt. Mij weer even in contact bracht met

m’n intuïtie, lichaam en de baby in mijn buik. Door middel van de zachte warme aanraking van Deborah voel je je spieren ontspannen. Een echte aanrader.