Gratis Proefles 
Aanvragen

Voor de Cursus Bewust Zwanger & Bevallen of een Partnerworkshop

Wil jij de Zwangerschapscursus of Partnerworkshop gaan volgen? 

Kom dan een gratis proefles volgen of vraag een gratis (online) kennismakingsgesprek aan.

Data Proeflessen


zaterdag 10.00:8 juni & 24 augustusproefles aanvragen

Bewust Zwanger & Bevallen

Voor deze 6- weekse cursus Bewust Zwanger & Bevallen met als hoofdelement Zwangerschapsyoga kun je meedoen wanneer je ergens tussen de 12 en 34 weken zwanger bent. Ben je nog niet zeker of dit bij je past? Meld je dan aan voor een proefles of kennismakingsgesprek.


nieuwe cursussen starten op

zaterdag: 
16 mrt en 30 april
 

en er is maar beperkt plek, dus wacht niet te lang met aanmelden. 

Partnerworkshop  Bewust (Samen)  Bevallen

In de 6- weekse cursus zit standaard een partnerles. Deze is  hetzelfde als de Partnerworkshop (basis). De rol van de (beval) partner is namelijk ongelooflijk belangrijk. Daarom kun je maar beter als ijzersterk team jullie avontuur aangaan. Wanneer je op zoek bent naar meer verdieping (na de Partnerworkshop basis), je al eens bevallen bent, je ergens anders al een partnerworkshop hebt gevolgd kun je de Partnerworkshop Extra volgen. 

Deze Partnerworkshops kunnen in groepsverband of privé worden gevolgd en kan zowel online (via Zoom) als fysiek in de Yogastudio hier in Arnhem. In minimale tijd maximaal voorbereid bevallen.
Wil je meer lezen? Klik dan hier
Twijfel je nog of heb je vragen? Vraag dan nu een Gratis Kennismakingsgesprek aan. 

Partnerworkshop (Basis):
zaterdag 10.00 - 12.00:
28 okt, 24 feb, 13apr en 1 jun


Grateful Mommy's

Femke

Deelgenomen aan de cursus. Het was heel fijn om een aantal weken achter elkaar stil te staan bij de bevalling. De oefeningen, informatie en fijne gesprekken met de andere zwangeren hebben geholpen in mijn eigen kracht te staan. Ook de partnerles was heel prettig, heb een mooie verbinding kunnen maken met mijn vriend en kijk nu met vertrouwen uit naar de bevallig. Bedankt Deborah!

Maartje

De cursus was elke keer weer een heerlijk ontspannen momentje voor mezelf! Maar daarnaast krijg je elke les waardevolle informatie. Voor dat ik aan de cursus begon had ik nog geen idee hoe ik me kon voorbereiden op de bevalling en hoe ik het graag zou willen. Maar nu kan ik vol vertrouwen mijn geboorteplan gaan maken en mijn wensen uitspreken! Dankjewel Deborah voor alle fijne lessen!

Esseline

De Zwangerschapscursus gevolgd bij BabyBorah en heb hier enorm veel geleerd. Ontspanning, beweging, houding en de voorbereiding op de bevalling. De cursus heeft mij veel vertrouwen gegeven. Heel veel dank Deborah! Ik kan deze cursus aan elke aanstaande mama aanbevelen!

Mara

Hele fijne cursus gehad bij Deborah. Over ieder deel van de zwangerschap en kraamtijd hebben we het samen gehad waarbij we alle vragen mochten stellen die we hadden. De oefeningen en ontspanning waren heel erg fijn en raad het iedereen zeker aan!

Janneke

Heel blij dat ik deel genomen heb aan deze cursus. Dit is mijn eerste zwangerschap en soms is de info die je overal kan vinden best overweldigend. Bij Deborah ben ik een stuk wijzer geworden en ik heb daardoor ook meer vertrouwen in de bevalling zelf. Tijdens de lessen deden we onder meer ademhalings- en ontspanningsoefeningen waar ik thuis ook veel aan heb. Ook de partnerles was fijn voor mij en mijn vriend.

Ingrid

Ik heb de 6-weekse cursus gevolgd bij BabyBorah in de periode toen ik 27-32 weken zwanger was van mijn eerste kindje. Het was heel fijn om elke week even een moment te hebben van rust en echt even stil te staan bij de zwangerschap. Het was ook fijn om met lotgenoten te kletsen over hun ervaringen. Ik heb door Deborah het volste vertrouwen gekregen in moeder natuur!

Aanmeldformulier Gratis Proefles

  •  

"als ik toen wist wat echt belangrijk was voor een positieve bevalervaring had ik mijn eigen traumatische bevalervaring misschien kunnen voorkomen"

Deborah Lodhia - Gibson
‌coach, BabyBorah