Gratis Proefles Aanvragen

Voor de Cursus Bewust Zwanger & Bevallen

Wil jij een zwangerschapscursus gaan volgen? En kom je uit Arnhem of omgeving?

Kom dan een proefles volgen op één van onderstaande data om te ervaren of dit ook iets voor jou is.

Bewust Zwanger & Bevallen

Voor deze 6- weekse cursus Bewust Zwanger & Bevallen met als hoofdelement Zwangerschapsyoga kun je meedoen wanneer je ergens tussen de 12 en 34 weken zwanger bent. Ben je nog niet zeker of dit bij je past? Kom dan ervaren wat het voor jou kan betekenen, en dat al na één les.


een gratis proefles komen volgen?
14 of 18 januari
25 maart
20 mei

nieuwe cursussen starten op

4 februari 

1 april
27 mei

en er is maar beperkt plek, dus wacht niet te lang met aanmelden. 

Workshop (Samen) Bewust Bevallen

Liever een privé les (met of zonder partner) of ben je al verder in de zwangerschap, maak dan gebruik van deze workshop om zo in minimale tijd maximaal voorbereid te kunnen bevallen.

Partnerles

In de 6- weekse cursus zit een partnerles inbegrepen. De rol van de (beval) partner is namelijk ongelooflijk belangrijk. Daarom kun je maar beter als ijzersterk team jullie avontuur aangaan. Wil je alleen de partnerles volgen? Kijk dan even bij de Bewust (Samen) Bevallen workshop. Deze is privé en kan zowel online (via Zoom) als in de yogastudio hier in Arnhem.

Aanvraagformulier Proefles

  •  

"als ik toen wist wat echt belangrijk was voor een positieve bevalervaring had ik mijn eigen traumatische bevalervaring misschien kunnen voorkomen"

Deborah Lodhia - Gibson
‌coach, BabyBorah

Grateful Mommy's

Emmy

Ik heb Deborah bijna een half jaar iedere week als coach mogen zien tijdens mijn zwangerschap. Deborah is een hele vriendelijke, kundige en betrokken vrouw met humor. In de lessen deelt ze ook haar eigen ervaringen met zwangerschap, bevallen en het moederschap. Hierdoor ontstond er gelijk een fijne open sfeer in de groep en durfde ik ook mijn eigen ervaringen te delen. Positief of negatief, Deborah schept ruimte voor alles!

Maaike

Mijn eerste bevalling eindigde na 16 uur in een keizersnede. Ik raakte meerdere malen in paniek ondanks dat ik yogalessen had gevolgd. De lessen die ik destijds heb gehad waren niet gefocust op de ademhaling en bewustwording van het lichaam. Deborah heeft mij geleerd te vertrouwen op mijzelf. Onze tweede dochter is via de natuurlijke weg gekomen in 7 uur tijd. Ik was rustig, wist wat ik moest doen en ben zelfs onder de douche in slaap gevallen terwijl de weeën door bleven gaan. Door de ademhalingstechnieken zat ik in mijn eigen bubbel en had ik amper pijn. Ik ging bewust mijn bevalling en moederschap in.

Mariska

Mijn bevalling liep uiteraard anders dan ik van tevoren bedacht had. Maar door de ontspanningsoefeningen én de positieve mindset die Deborah met haar lessen brengt, is het voor mij een hele bijzondere ervaring geworden. Het ter wereld brengen van mijn baby stond centraal in plaats van de pijn. Als je tegen jouw bevalling opkijkt, zou ik de lessen bij Deborah zeker aanraden.

Lenneke

Voor mijn bevalling heb ik de zwangerschapscursus mogen volgen bij Deborah. Maar ook na de bevalling had ik behoefte aan lessen waarin je even helemaal tot ontspanning komt. Heerlijk zo’n moment voor mezelf! Daarnaast is het ook heel fijn om mede moeders te leren kennen en met elkaar onze verhalen te delen.

Vyrena

Deborah is een open en vriendelijke vrouw, waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ik keek daarom ook elke week uit naar de lessen, omdat ik dan even helemaal met mijzelf en de baby bezig kon zijn. Juist in deze tweede zwangerschap schoot tijd voor mijzelf er nogal eens bij in. In het stukje theorie hoorde ik ook weer nieuwe dingen welke ik niet wist, en maakte mij bewust van het feit dat ik een keus heb in heel veel dingen rondom de baby en de bevalling. Een goede raad van Deborah was dan ook altijd: volg je hart!

Sylvia

Ik heb de cursus gevolgd om mij meer inzicht te geven in mijn zwangerschap en voor te bereiden op de bevalling. Deborah coacht je op verschillende gebieden. ik heb de lessen als heel prettig ervaren, juist omdat Deborah een prettige sfeer wist te creëren door haar vriendelijke en open houding. Deborah coacht je vanuit haar persoonlijke ervaringen. Daardoor heeft ze mij echt geholpen om de bevalling ontspannen in te gaan.