Waarom ik doe wat ik doe..

Deborah Lodhia- Gibson, 36 jaar, echtgenote, moeder en coach.

Deborah Lodhia Gibson

"Hoe ik bewuster ben gaan leven, mijn verantwoordelijkheid neem als het gaat om hoe ik in het leven sta en hoe ik de dingen ervaar. Dat te kunnen delen zodat anderen daar ook iets aan hebben...daar ga ik helemaal van aan.Hoi, leuk dat je dat je er bent.   
Ik zal mij even voorstellen..

Ik ben Deborah, 36 jaar en bijna 10 jaar getrouwd met Kishan. Ik ben moeder van 4 kinderen (Sem 18, Zoë 7, Liv 3 en Mae 2 jaar). Naast mijn fulltime baan als moeder ben ik ondernemer, heb ik 3 jaar geleden mijn eigen Yogastudio laten bouwen en run ik samen met mijn man een B&B aan huis hier in het bosrijke Arnhem- Noord. 


Zo opgesomd klinkt dat best veel en eerlijk is eerlijk dat is het soms ook. Toch probeer ik zoveel mogelijk alleen de dingen te doen waar ik écht blij van word én energie van krijg.

Ik geniet enorm van het moeder zijn, of nouja dat zeg ik misschien verkeerd. Ik houd megaveel van mijn kinderen, daarom knuffel ik ze graag, speel en dans met ze en vind het heerlijk om hen te zien genieten terwijl ze opgroeien en zich ontwikkelen. Daarnaast heb ik de meeste levenslessen aan hen te danken. Zo ben ik vaak druk met entertainen van mijn kinderen om ze blij te maken, terwijl ze het vaak alleen maar nodig hebben dat ik er gewoon "ben". Omdat ik zoveel van ze houd zorg ik graag voor ze. Maar al die slapeloze nachten, ruzies, wasmachines vol, 3 maaltijden op een dag, schoonmaak, de hele dag door stofzuigen om vervolgens weer van voor af aan te beginnen...is nou niet bepaald een dankbare klus! Soms vind ik het werkelijk doodvermoeiend allemaal en word ik er zelfs heel gestrest van, dan denk ik serieus “komt hier ooit een einde aan?” Tja, #momlife en niet genoeg aan jezelf denken. Wanneer ik ook investeer in wat mij gelukkig maakt, hebben mijn kinderen ook een veel leukere moeder.

En dat is dan ook één van de redenen waarom ik zo graag onderneem en doe wat ik allemaal doe. Daarom help ik andere (aanstaande) moeders/vrouwen in hun reis en ontwikkeling als vrouw zijnde maar ook als ouder. Door bijvoorbeeld ontspannende oefeningen, oefeningen die het lichaamsbewustzijn vergroten maar ook rustgevende en krachtige visualisaties. Inmiddels wordt mijn aanbod steeds groter en is er voor iedereen wel iets wat passend is. Op de momenten dat ik begeleid kan ik ook echt de aandacht aan mezelf geven, niet alleen maar mama zijn maar ook gewoon Deborah. Even niet continu aan staan als moeder. Door anderen dichterbij zichzelf te brengen doe ik dat ook weer steeds een beetje voor mezelf. Eén van de manieren voor mij om gemakkelijk naar binnen te keren. Op die momenten kan ik zelf ook echt even ontspannen en worden er ook in mij stukjes geheeld en kan er weer groei plaatsvinden.

In mijn ideale wereld sta jij met al "jouw behoeften volledig centraal in jouw leven. En dus ook in de geboorte- en postpartumzorg. In deze ideale wereld voel jij je altijd gehoord, gezien en gesteund in alle fasen van jouw leven en het ouderschap. Hierdoor worden ervaringen, waaronder de bevalling, een ervaringen die jou vertrouwen geven en waar je trots op kunt zijn. En als het aan mij ligt, begint die wereld hier en nu. Bij jou dus! 

Voel je welkom in één van mijn cursussen, workshops, of sessies op maat!bekijk het aanbod

6 - Weekse Zwangerschapscursus

Wil jij een wekelijks bewust moment voor jezelf en jouw buik-baby? Wil je meer info over bevallen, jouw eigen lichaam, natuurlijke processen en weten hoe je zelf  verantwoordelijkheid kunt nemen voor een positieve bevalervaring? Lees dan vooral verder!


Partnerworkshop

Wil jij je voorbereiden op de bevalling, samen met jouw partner? Weten wat je kunt verwachten en hoe je zelf de regie kunt houden? Meld je dan aan voor een partnerworkshop vol info, oefeningen en teambuilding ;)

Mother Blessing

Wil je jouw zwangerschap of die van iemand anders vieren door middel van een Mother Blessing? Tijdens deze ontspannen ceremonie word jij als zwangere door ons, samen met de andere vrouwen, omringd door liefde, kracht en verbinding.

Vrouwencirkel

Toe aan tijd voor jezelf, ontspanning, inzichten krijgen en meer? In de vrouwencirkels staan bewustwording, heling, zelfontwikkeling en samenzijn met andere vrouwen centraal waardoor je dichter bij jezelf komt.

Reiki - Ontspansessie

Toe aan ontspanning, meer balans in tussen je lichaam en geest of heb je fysieke of mentale klachten? Met Reiki kun je jouw zelfhelend vemogen ondersteunen. 

"Hoe ik bewuster ben gaan leven, mijn verantwoordelijkheid neem als het gaat om hoe ik in het leven sta en hoe ik de dingen ervaar. Dat te kunnen delen zodat anderen daar ook iets aan hebben...daar ga ik helemaal van aan."

Deborah Lodhia - Gibson
 Coach , BabyBorah