Zwangerschapscursus Arnhem: vergroot het vertrouwen in jezelf,
het natuurlijke proces van zwangerschap & bevallen.

Voor een positieve bevalervari`ng; 

thuis, in het ziekenhuis en zelfs met een keizersnede.


Jeej! Je bent zwanger. Een nieuwe fase die magisch voelt en tegelijkertijd soms ook heel spannend kan zijn. Misschien voel je dat je bewuster stil wilt staan bij deze zwangerschap. Of  wil je je graag zo goed mogelijk voorbereiden op alles wat nog komen gaat? Misschien ben je ook wel op zoek naar contact met andere zwangere mama's. In deze cursus vind je dat allemaal én meer. Beloofd!

Een Zwangerschaps- & Bevallingscursus in 1

Wat kun je verwachten?

Zwangerschapsyoga

Klik hier voor meer informatie over wat Zwangerschapsyoga inhoudt. Yoga is namelijk zoveel meer dan alleen de yogahoudingen, Yoga is namelijk een filosofie die zegt dat je lichaam, geest én ziel 'één zijn. Wanneer je deze filosofie toepast in de zwangerschap en in de voorbereiding op jouw bevalling en het moederschap zul je zien dat er dingen beter op zijn plaats vallen. En je beter in staat bent om deze bijzondere fases vanuit ontspanning te ervaren.

Alleen de echte belangrijke informatie over:

 • jouw veranderende lichaam
 • het natuurlijke proces van zwanger zijn, bevallen en het moederschap
 • belang van jouw intuïtie volgen
 • lichaamseigen vs. synthetische hormonen
 • de verschillende fases tijdens de bevalling
 • belangrijke randvoorwaarden voor een positieve bevalervaring
 • complicaties, (medische) onderzoeken en behandelingen
 • bewuste keuzes maken en regie nemen
 • (in de zwangerschap en tijdens de bevalling)
 • geboorteplan (voor een bevalling thuis, ziekenhuis bevalling of zelfs een keizersnede)
 • communicatie met zorgverleners
 • jij en jouw partner als ijzersterk team


Benieuwd hoe zo'n les eruit ziet, je kunt je nu aanmelden voor een gratis proefles of meld je direct aan voor de volgende 6 - weekse cursus en ervaar al na één les de voordelen!

Wat?

Een complete zwangerschaps- & bevallingscursus bestaande uit 6 lessen, van 1,5 uur, waaronder 1 partnerworkshop van 2 uur.
(partner mag ook een vriendin, zus of moeder zijn en is leuk maar niet verplicht)
Waar?

Mandela Yogastudio,  Diependalseweg 5 (zie bord 'Mandala Yogastudio'), Arnhem. Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.
Wanneer?

Eerst volgende cursus start
31 Augustusklik hier voor de overige data

(proefles mogelijk)
10.00 - 11.30 (Max 8 deelnemers)

Wat zijn de kosten?

Voor maar € 199,- eenmalig deel ik al mijn waardevolle kennis en ervaring met jou! Je krijgt dus echt alleen de allerbelangrijkste tips. 

Deze cursus zwangerschapsyoga is dus meer dan zomaar een zwangerschapscursus maar het helpt je tegelijkertijd bij de voorbereiding op jouw bevalling.

Dit is wat je
allemaal krijgt:

 • 5 lessen waarin je de allerbelangrijkste info krijgt die je écht moet weten.
 • 1 partnerworkshop om samen als bevalteam jullie vertrouwen in de bevalling te vergroten. En jullie onderlinge verbinding met elkaar te vergoten.
 • Elke les iets lekkers bij de thee.
 • Mogelijkheid tot het kiezen van een kaartje uit een speciaal zwangerschapsdeck.
 • Leestips, tips van waardevolle accounts op social media (facebook en Instagram) en extra digitaal ondersteunend materiaal bij het thema van de les.
 • Na de cursus ontvang je een compacte hand out om alles nog eens terug te lezen of om er zelf nog dieper in te kunnen duiken als je dat wilt.
 • Een gesloten WhatsApp groepje met alleen de deelnemers uit jouw cursus.
  Mogelijkheid om kosteloos contact op te nemen voor vragen of extra begeleiding buiten de lessen om.
 • En een leuke verrassing aan het einde van de cursus (altijd natuurlijke producten).

Wanneer kun je meedoen?

 Iedere zwangere tussen de 12 en 34 weken (gerekend bij de startdatum van de cursus) kan deelnemen aan de cursus. Ervaring met yoga is niet noodzakelijk. 
Let op: Ik vind het belangrijk dat er voldoende aandacht is voor iedere individuele deelnemer daarom is er een maximum van 8 deelnemers per cursus.

Aanmelden

Na aanmelding, via het inschrijfformulier, ontvang je een bevestiging en kun je nog eventuele vragen stellen. 
Wanneer je zeker weet dat je mee gaat doen ontvang je per mail een factuur. Jouw deelname is bevestigd zodra de betaling binnen is.

Contact opnemen

Bevestigingsmail niet ontvangen of nog vragen?
Check ook je spam- folder even en neem anders gerust even contact op via +31625048790 of info@babyborah.nl

inschrijfformulier 6- weekse Cursus

“Door mijn eigen lessen & ervaringen tijdens de zwangerschappen, bevallingen en in het moederschap ben ik zo goed in wat ik doe.”

Deborah Lodhia - Gibson
‌coach, BabyBorah

Grateful Mommy's

Emmy

Ik heb Deborah bijna een half jaar iedere week als coach mogen zien tijdens mijn zwangerschap. Deborah is een hele vriendelijke, kundige en betrokken vrouw met humor. In de lessen deelt ze ook haar eigen ervaringen met zwangerschap, bevallen en het moederschap. Hierdoor ontstond er gelijk een fijne open sfeer in de groep en durfde ik ook mijn eigen ervaringen te delen. Positief of negatief, Deborah schept ruimte voor alles!

Maaike

Mijn eerste bevalling eindigde na 16 uur in een keizersnede. Ik raakte meerdere malen in paniek ondanks dat ik yogalessen had gevolgd. De lessen die ik destijds heb gehad waren niet gefocust op de ademhaling en bewustwording van het lichaam. Deborah heeft mij geleerd te vertrouwen op mijzelf. Onze tweede dochter is via de natuurlijke weg gekomen in 7 uur tijd. Ik was rustig, wist wat ik moest doen en ben zelfs onder de douche in slaap gevallen terwijl de weeën door bleven gaan. Door de ademhalingstechnieken zat ik in mijn eigen bubbel en had ik amper pijn. Ik ging bewust mijn bevalling en moederschap in.

Mariska

Mijn bevalling liep uiteraard anders dan ik van tevoren bedacht had. Maar door de ontspanningsoefeningen én de positieve mindset die Deborah met haar lessen brengt, is het voor mij een hele bijzondere ervaring geworden. Het ter wereld brengen van mijn baby stond centraal in plaats van de pijn. Als je tegen jouw bevalling opkijkt, zou ik de lessen bij Deborah zeker aanraden.

Lenneke

Voor mijn bevalling heb ik de zwangerschapscursus mogen volgen bij Deborah. Maar ook na de bevalling had ik behoefte aan lessen waarin je even helemaal tot ontspanning komt. Heerlijk zo’n moment voor mezelf! Daarnaast is het ook heel fijn om mede moeders te leren kennen en met elkaar onze verhalen te delen.

Vyrena

Deborah is een open en vriendelijke vrouw, waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ik keek daarom ook elke week uit naar de lessen, omdat ik dan even helemaal met mijzelf en de baby bezig kon zijn. Juist in deze tweede zwangerschap schoot tijd voor mijzelf er nogal eens bij in. In het stukje theorie hoorde ik ook weer nieuwe dingen welke ik niet wist, en maakte mij bewust van het feit dat ik een keus heb in heel veel dingen rondom de baby en de bevalling. Een goede raad van Deborah was dan ook altijd: volg je hart!

Sylvia

Ik heb de cursus gevolgd om mij meer inzicht te geven in mijn zwangerschap en voor te bereiden op de bevalling. Deborah coacht je op verschillende gebieden. ik heb de lessen als heel prettig ervaren, juist omdat Deborah een prettige sfeer wist te creëren door haar vriendelijke en open houding. Deborah coacht je vanuit haar persoonlijke ervaringen. Daardoor heeft ze mij echt geholpen om de bevalling ontspannen in te gaan.