Inschrijfformulier

Wat leuk dat je de cursus gaat volgen!

De cursussen starten op:


* zaterdag 4 februari 10.00

11 feb, 18 feb, 21 feb, 4 mrt (partnerles) en 11mrt

* zaterdag 1 april 10.00
8 apr, 15 april, 22 apr, 29 apr (partnerles) en 6 mei

* woensdag 5 april 20.00
12 apr, 19 april, 26 apr, 3 mei (partnerles) en 10 mei

* zaterdag 27 mei 10.00

3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni (partnerles) en 1 juli

woensdag 31 mei 20.00

7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni (partnerles) en 5 juli

De volledige cursus bestaat uit 6 lessen waaronder één partnerles. 

Ben je al verder in de zwangerschap of kom je er niet uit? 
Stuur even een 
mailtje of een appje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

€ 190

6 x 1,5- 2 uur per les waaronder 1 partnerles

Inschrijf formulier Cursus Bewust Zwanger & Bevallen

 Ja, Ik wil mij graag inschrijven voor de cursus bewust zwanger & bevallen

Als je niet kunt komen, hoor ik het graag via een mailtje of een appje. Jouw les kun je helaas niet inhalen, tenzij je nog zwanger bent en aan kunt sluiten bij de volgende cursus. (Deze informatie wordt bewaard op een veilige plek en is vertrouwelijk tussen jou en BabyBorah.)

Ik onderteken en ga akkoord met de volgende disclaimer: 

  • Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de gezondheid van mezelf en mijn baby tijdens de lessen.
  • Als ik grote gezondheidsproblemen heb, ga ik naar een dokter en bespreek ik of ik door kan gaan met de lessen.
  • De coach kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel van mij tijdens de les.
  • Ik geef veranderingen in de gezondheid van mijzelf en mijn baby door en let goed op mijn eigen grenzen.
  •  

“ik heb mijn passie voor lesgeven, yoga en mindfulness gecombineerd met mijn passie voor het (aanstaande) moederschap”

Deborah Lodhia - Gibson
‌coach, BabyBorah

Grateful Mommy's

Emmy

Ik heb Deborah bijna een half jaar iedere week als coach mogen zien tijdens mijn zwangerschap. Deborah is een hele vriendelijke, kundige en betrokken vrouw met humor. In de lessen deelt ze ook haar eigen ervaringen met zwangerschap, bevallen en het moederschap. Hierdoor ontstond er gelijk een fijne open sfeer in de groep en durfde ik ook mijn eigen ervaringen te delen. Positief of negatief, Deborah schept ruimte voor alles!

Maaike

Mijn eerste bevalling eindigde na 16 uur in een keizersnede. Ik raakte meerdere malen in paniek ondanks dat ik yogalessen had gevolgd. De lessen die ik destijds heb gehad waren niet gefocust op de ademhaling en bewustwording van het lichaam. Deborah heeft mij geleerd te vertrouwen op mijzelf. Onze tweede dochter is via de natuurlijke weg gekomen in 7 uur tijd. Ik was rustig, wist wat ik moest doen en ben zelfs onder de douche in slaap gevallen terwijl de weeën door bleven gaan. Door de ademhalingstechnieken zat ik in mijn eigen bubbel en had ik amper pijn. Ik ging bewust mijn bevalling en moederschap in.

Mariska

Mijn bevalling liep uiteraard anders dan ik van tevoren bedacht had. Maar door de ontspanningsoefeningen én de positieve mindset die Deborah met haar lessen brengt, is het voor mij een hele bijzondere ervaring geworden. Het ter wereld brengen van mijn baby stond centraal in plaats van de pijn. Als je tegen jouw bevalling opkijkt, zou ik de lessen bij Deborah zeker aanraden.

Lenneke

Voor mijn bevalling heb ik de zwangerschapscursus mogen volgen bij Deborah. Maar ook na de bevalling had ik behoefte aan lessen waarin je even helemaal tot ontspanning komt. Heerlijk zo’n moment voor mezelf! Daarnaast is het ook heel fijn om mede moeders te leren kennen en met elkaar onze verhalen te delen.

Vyrena

Deborah is een open en vriendelijke vrouw, waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ik keek daarom ook elke week uit naar de lessen, omdat ik dan even helemaal met mijzelf en de baby bezig kon zijn. Juist in deze tweede zwangerschap schoot tijd voor mijzelf er nogal eens bij in. In het stukje theorie hoorde ik ook weer nieuwe dingen welke ik niet wist, en maakte mij bewust van het feit dat ik een keus heb in heel veel dingen rondom de baby en de bevalling. Een goede raad van Deborah was dan ook altijd: volg je hart!

Sylvia

Ik heb de cursus gevolgd om mij meer inzicht te geven in mijn zwangerschap en voor te bereiden op de bevalling. Deborah coacht je op verschillende gebieden. ik heb de lessen als heel prettig ervaren, juist omdat Deborah een prettige sfeer wist te creëren door haar vriendelijke en open houding. Deborah coacht je vanuit haar persoonlijke ervaringen. Daardoor heeft ze mij echt geholpen om de bevalling ontspannen in te gaan.