Inschrijven voor de
6 - weekse Cursus
Zwangerschapsyoga

Wat leuk dat je besloten hebt om mee te gaan doen!

De 6-weekse Cursussen Zwangerschapsyoga 
starten op:


* 31 augustus 10.00 (za)

En de lessen erna zijn op:

7 sept, 14 sept, 21 sept, 24 sept (partnerles; let op Di 20.00) en 5 okt 


In de zomervakantie is er geen cursus maar er is wel mogelijkheid tot
1:1 begeleiding/coaching eventueel icm reiki- sessies.De volledige cursus bestaat uit 6 lessen waaronder één partnerles. 

Ben je al verder in de zwangerschap of kom je er niet uit? 
Stuur even een 
mailtje of een appje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Dit is wat je allemaal krijgt bij de 6 - Weekse Cursus Zwangerschapsyoga:

 • 5 lessen vol kennis, bewustwording, beweging en ontspanning.
 • Alleen de allerbelangrijkste info die écht waardevol is .
 • 1 partnerworkshop om samen als bevalteam jullie vertrouwen in de bevalling & jullie onderlinge verbinding met elkaar te vergoten. €40 korting op de extra (verdiepende) partnerworkshop die aangeboden wordt binnen de 6 weken waarin jij jouw cursus volgt.
 • Mogelijkheid tot het kiezen van een kaartje uit een speciaal zwangerschapsdeck.
 • Extra digitaal ondersteunend materiaal bij het thema van de les.
 • Leestips, tips van waardevolle accounts op social media (facebook en Instagram)
 • Na de cursus ontvang je een compacte hand out om alles nog eens terug te lezen of om er zelf nog dieper in te kunnen duiken als je dat wilt.
 • Een gesloten WhatsApp groepje met alleen de deelnemers uit jouw cursus, waarin ik elke week extra informatie deel waar je écht iets aan hebt.
 • Mogelijkheid om kosteloos contact op te nemen voor vragen of extra begeleiding buiten de lessen om (denk aan:  geboorteplan, gepande keizersnede, complicaties etc.)
 • En een leuke verrassing aan het einde van de cursus (altijd natuurlijke producten).

  Extra kortingen:
 • 15% korting op een Mother Blessing en 5% korting op de gehele productenlijn (sheaboter, edelstenenset of badzout)
 • 5% korting op het gehele assortiment en €10 korting op huren van een bevalbad bij Nona Birthsupplies 


Eenmalig een bedrag van € 199 
(check bij je zorgverzekeraar of deze -gedeeltelijk- vergoed wordt)
Het is ook mogelijk om met jouw Gelrepas(tegoed) te betalen of in termijnen.


Grateful Mommy's

Femke

Deelgenomen aan de cursus. Het was heel fijn om een aantal weken achter elkaar stil te staan bij de bevalling. De oefeningen, informatie en fijne gesprekken met de andere zwangeren hebben geholpen in mijn eigen kracht te staan. Ook de partnerles was heel prettig, heb een mooie verbinding kunnen maken met mijn vriend en kijk nu met vertrouwen uit naar de bevallig. Bedankt Deborah!

Maartje

De cursus was elke keer weer een heerlijk ontspannen momentje voor mezelf! Maar daarnaast krijg je elke les waardevolle informatie. Voor dat ik aan de cursus begon had ik nog geen idee hoe ik me kon voorbereiden op de bevalling en hoe ik het graag zou willen. Maar nu kan ik vol vertrouwen mijn geboorteplan gaan maken en mijn wensen uitspreken! Dankjewel Deborah voor alle fijne lessen!

Esseline

De Zwangerschapscursus gevolgd bij BabyBorah en heb hier enorm veel geleerd. Ontspanning, beweging, houding en de voorbereiding op de bevalling. De cursus heeft mij veel vertrouwen gegeven. Heel veel dank Deborah! Ik kan deze cursus aan elke aanstaande mama aanbevelen!

Mara

Hele fijne cursus gehad bij Deborah. Over ieder deel van de zwangerschap en kraamtijd hebben we het samen gehad waarbij we alle vragen mochten stellen die we hadden. De oefeningen en ontspanning waren heel erg fijn en raad het iedereen zeker aan!

Janneke

Heel blij dat ik deel genomen heb aan deze cursus. Dit is mijn eerste zwangerschap en soms is de info die je overal kan vinden best overweldigend. Bij Deborah ben ik een stuk wijzer geworden en ik heb daardoor ook meer vertrouwen in de bevalling zelf. Tijdens de lessen deden we onder meer ademhalings- en ontspanningsoefeningen waar ik thuis ook veel aan heb. Ook de partnerles was fijn voor mij en mijn vriend.

Ingrid

Ik heb de 6-weekse cursus gevolgd bij BabyBorah in de periode toen ik 27-32 weken zwanger was van mijn eerste kindje. Het was heel fijn om elke week even een moment te hebben van rust en echt even stil te staan bij de zwangerschap. Het was ook fijn om met lotgenoten te kletsen over hun ervaringen. Ik heb door Deborah het volste vertrouwen gekregen in moeder natuur!

Inschrijfformulier 
6- Weekse Cursus Zwangerschapsyoga

 Ja, Ik wil mij graag inschrijven voor de cursus bewust zwanger & bevallen

Als je niet kunt komen, hoor ik het graag via een mailtje of een appje. Jouw les kun je helaas niet inhalen, tenzij je nog zwanger bent en aan kunt sluiten bij de volgende cursus. (Deze informatie wordt bewaard op een veilige plek en is vertrouwelijk tussen jou en BabyBorah.)

Ik onderteken en ga akkoord met de volgende disclaimer: 

 • Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de gezondheid van mezelf en mijn baby tijdens de lessen.
 • Als ik grote gezondheidsproblemen heb, ga ik naar een dokter en bespreek ik of ik door kan gaan met de lessen.
 • De coach kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel van mij tijdens de les.
 • Ik geef veranderingen in de gezondheid van mijzelf en mijn baby door en let goed op mijn eigen grenzen.
 •  

“Na deze cursus heb je jezelf beter leren kennen en weet je hoe je alleen maar hoeft te vertrouwen op wat je diep van binnn al kan én weet.”

Deborah Lodhia - Gibson
‌coach, BabyBorah