Goed voorbereid je Bevalling & Postpartum in

'omdat er ook een moeder geboren wordt'

Zodat je weet wat je te wachten staat,
en je je daar goed op kan voorbereiden

Waarom een Workshop
Bewuste Pre- & Postpartum?

Voorbereiden op de bevalling, met behulp van een workshop of cursus, dat heb je vast al overwogen of wellicht volg je al ergens een zwangerschapscursus. En gelukkig maar, want het is enorm belangrijk.

Maar heb je ook al nagedacht over voorbereiding op de periode na jouw bevalling? 

We hebben het dan over de postpartumfase, die in plaats van de nadruk op de baby legt (postnataal) de nadruk legt op de gesteldheid van jou als moeder. Met een betere voorbereiding op al deze fases, inclusief het vierde trimester, weet je namelijk wat je kunt verwachten en kun jij je op de juiste manier voorbereiden.

Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer het goed gaat met jou, dat ook in het voordeel van jouw baby is en dus het hele gezin.

Misschien heb je er wel eens over gehoord of ergens gelezen dat het belangrijk is maar heb je werkelijk geen idee waar je moet beginnen. Of je wilt je er gewoon heel graag verder in verdiepen.

Don't worry, we got your back!

Wij, Amanda (eigenaar van Rising Mom) en ik, hebben namelijk speciaal voor jou een buitengewoon speciaal aanbod. Wij hebben voor jou, als zwangere, een workshop die zich mét jou gaat verdiepen in deze bijzondere, overweldigende, rauwe maar ook fantastisch magische periode. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in.
.

En om het nog leuker te maken..."bring a friend" en krijg korting op haar deelname of deel samen de korting. 
Meld je beiden apart aan en laat weten wie je meeneemt, of met wie je meekomt.

Aanmeldformulier
Workshop Bewuste Pre- & Postpartum

  •  

“je leven lang baat hebben bij een goede voorbereiding op, óók, de postpartum”

Deborah Lodhia - Gibson
‌coach, BabyBorah