Bewust Zwangerschap

zwangerschapscursus

Van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap!

Bewust Zwangerschap

In deze complete (opfris)cursus:

- leer bewuster te worden van jouw zwangere lichaam
- krijg meer vertrouwen in jezelf
- oefeningen die kwaaltjes, ongemak en pijn verminderen
- ervaar je diepe ontspanning en oefen je hoe je dit zelf kunt toepassen
- én bereid je je tegelijkertijd voor op de bevalling

Meld je dan nu meteen aan en ervaar al na één les de voordelen!

Wat de lessen jou opleveren

Bewustwording

Bewuster worden van jouw lichaam en alle signalen die het jou geeft leert je te vertrouwen op jezelf. Zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling.

Ontspanning

De oefeningen in combinatie met de adem(technieken) zorgen voor ontspanning in het lichaam en een relaxed gevoel. Ontspanning zorgt voor vermindering van klachten maar kan ook helpend zijn bij zorgen en angsten die wellicht voelt.

Contact met andere moms-to-be

De lessen worden in groepsverband gegeven en geven de ruimte om ervaringen, zowel leuke als minder leuke, te delen. Door elkaar elke week te ontmoeten ontstaat er vaak leuke contacten waar je wellicht ook nog iets aan hebt na de bevalling.

Bewuste keuzes maken mbt jouw zwangerschap en bevalling

Elke zwangerschap en daardoor ook de bevalling is weer anders. Door bewuste keuzes te maken met betrekking tot jouw zwangerschap en de bevalling zorg je dat je de regie zelf in handen houd. Dit zorgt ervoor dat je met een tevreden gevoel kunt terug kijken op jouw unieke geboorte- ervaring.

Ademtechnieken

Op de goede manier gebruiken van de adem is een belangrijk onderdeel in de lessen. De adem vertelt hoe het met je gaat maar ook hoe je deze op de juiste manier inzet om zo beter te ontspannen.

Contact met jouw buik-baby

Een band opbouwen met jouw kindje hoeft niet te wachten tot na de bevalling. De eerste vormen van contact kun je al opbouwen en versterken tijdens de zwangerschap. In de les leer je hoe je dit kunt doen

Aanvraagformulier

  •  

“ik heb mijn passie voor lesgeven, yoga en mindfulness gecombineerd met mijn passie voor het (aanstaande) moederschap”

Deborah Lodhia - Gibson
‌coach, BabyBorah

Happy Moeders

Emmy

Ik heb Deborah bijna een half jaar iedere week als coach mogen zien tijdens mijn zwangerschap. Deborah is een hele vriendelijke, kundige en betrokken vrouw met humor. In de lessen deelt ze ook haar eigen ervaringen met zwangerschap, bevallen en het moederschap. Hierdoor ontstond er gelijk een fijne open sfeer in de groep en durfde ik ook mijn eigen ervaringen te delen. Positief of negatief, Deborah schept ruimte voor alles!

Maaike

Mijn eerste bevalling eindigde na 16 uur in een keizersnede. Ik raakte meerdere malen in paniek ondanks dat ik yogalessen had gevolgd. De lessen die ik destijds heb gehad waren niet gefocust op de ademhaling en bewustwording van het lichaam. Deborah heeft mij geleerd te vertrouwen op mijzelf. Onze tweede dochter is via de natuurlijke weg gekomen in 7 uur tijd. Ik was rustig, wist wat ik moest doen en ben zelfs onder de douche in slaap gevallen terwijl de weeën door bleven gaan. Door de ademhalingstechnieken zat ik in mijn eigen bubbel en had ik amper pijn. Ik ging bewust mijn bevalling en moederschap in.

Mariska

Mijn bevalling liep uiteraard anders dan ik van tevoren bedacht had. Maar door de ontspanningsoefeningen én de positieve mindset die Deborah met haar lessen brengt, is het voor mij een hele bijzondere ervaring geworden. Het ter wereld brengen van mijn baby stond centraal in plaats van de pijn. Als je tegen jouw bevalling opkijkt, zou ik de lessen bij Deborah zeker aanraden.

Lenneke

Voor mijn bevalling heb ik de zwangerschapscursus mogen volgen bij Deborah. Maar ook na de bevalling had ik behoefte aan lessen waarin je even helemaal tot ontspanning komt. Heerlijk zo’n moment voor mezelf! Daarnaast is het ook heel fijn om mede moeders te leren kennen en met elkaar onze verhalen te delen.

Vyrena

Deborah is een open en vriendelijke vrouw, waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ik keek daarom ook elke week uit naar de lessen, omdat ik dan even helemaal met mijzelf en de baby bezig kon zijn. Juist in deze tweede zwangerschap schoot tijd voor mijzelf er nogal eens bij in. In het stukje theorie hoorde ik ook weer nieuwe dingen welke ik niet wist, en maakte mij bewust van het feit dat ik een keus heb in heel veel dingen rondom de baby en de bevalling. Een goede raad van Deborah was dan ook altijd: volg je hart!

Sylvia

Ik heb de cursus gevolgd om mij meer inzicht te geven in mijn zwangerschap en voor te bereiden op de bevalling. Deborah coacht je op verschillende gebieden. ik heb de lessen als heel prettig ervaren, juist omdat Deborah een prettige sfeer wist te creëren door haar vriendelijke en open houding. Deborah coacht je vanuit haar persoonlijke ervaringen. Daardoor heeft ze mij echt geholpen om de bevalling ontspannen in te gaan.