Bewust Zwangerschap

Zwangerschapsyoga & nog veel meer

Van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap!

Bewust Zwangerschap

Tijdens deze cursus zwangerschapsyoga, die zoveel meer is dan alleen yoga, leer je enorm veel over jouw zwangerschap en hoe je hier nog bewuster van kunt genieten.

Wil jij:

  • goed voorbereid bevallen?;
  • bewuster genieten van de zwangerchap?;
  • meer vertrouwen krijgen in jouw zwangere lijf?;
  • en handige tips voor jouw zwangerschapskwalen?

Meld je dan nu aan voor een GRATIS proefles in Ede of Arnhem!

Wat de lessen jou opleveren

In deze mooie, maar ook spannende fase van jouw leven heb je vast veel vragen.
Je zwangere lichaam verandert continu en dat kan je soms onzeker maken.

Bewustwording

Door middel van zwangerschapsyoga leer je om je bewuster te worden van je lichaam. Ook leer je hoe jouw lichaam werkt tijdens de zwangerschap en de bevalling. Hierdoor krijg je meer vertrouwen in jezelf en jouw lichaam. Dit gaat je zeker helpen tijdens de bevalling.

Ontspanning

De oefeningen in de lessen zorgen voor een ontspannen lichaam en relaxed gevoel. Door te ontspannen, kun je klachten verminderen. Leren ontspannen is ook erg fijn als je last hebt van angsten. De oefeningen gaan je helpen tijdens jouw zwangerschap maar ook zeker tijdens de bevalling.

Contact met andere moms-to-be

Mooie en fijne momenten, dingen die je onzeker maken, zorgen en misschien angsten maar ook vragen of genante situaties…alles kan gedeeld worden. Door de lessen kom je in contact met andere (aanstaande) moeders. Wanneer je elkaar wekelijks ziet ontstaat er vaak een hechte groep waarin je elkaar kunt steunen en er vaak handige tips worden gedeeld. Natuurlijk hebben we ook enorm veel lol tijdens de lessen.

Mogelijke opties en keuzes mbt jouw zwangerschap en bevalling

Elk lichaam, elke baby, elke zwangerschap en daardoor ook de bevalling verschillende. Dat is ook de reden waarom er zoveel verschillende opties zijn als het gaat om waar en hoe je wilt bevallen. In de lessen neem ik de mogelijkheden en keuzes die je hebt met je door. Want hoe weet je nu waar je voor moet kiezen als je niet weet welke keuzes er zijn? En belangrijker nog hoe bepaal je voor jezelf wat de beste keuze is…

Invloed van de ademhaling

Een belangrijk onderdeel in de lessen zijn de ademhalingsoefeningen. Door bewust jouw ademhaling te observeren leer je wat dit vertellen over hoe jij je op dat moment voelt en hoe je de ademhaling positief kunt beinvloeden.

Contact met jouw buik-baby

Wist je dat je al contact kunt maken met jouw kindje in de buik? In de lessen leer ik je hoe je dagelijks de band met jouw kindje kan versterken nog voor dat het geboren is. Gaaf toch?

Aanvraagformulier

  •  

“ik heb mijn passie voor lesgeven, yoga en mindfulness gecombineerd met mijn passie voor het (aanstaande) moederschap”

Deborah Lodhia - Gibson
‌coach, BabyBorah

Happy Moeders

Emmy

Ik heb Deborah bijna een half jaar iedere week als coach mogen zien tijdens mijn zwangerschap. Deborah is een hele vriendelijke, kundige en betrokken vrouw met humor. In de lessen deelt ze ook haar eigen ervaringen met zwangerschap, bevallen en het moederschap. Hierdoor ontstond er gelijk een fijne open sfeer in de groep en durfde ik ook mijn eigen ervaringen te delen. Positief of negatief, Deborah schept ruimte voor alles!

Maaike

Mijn eerste bevalling eindigde na 16 uur in een keizersnede. Ik raakte meerdere malen in paniek ondanks dat ik yogalessen had gevolgd. De lessen die ik destijds heb gehad waren niet gefocust op de ademhaling en bewustwording van het lichaam. Deborah heeft mij geleerd te vertrouwen op mijzelf. Onze tweede dochter is via de natuurlijke weg gekomen in 7 uur tijd. Ik was rustig, wist wat ik moest doen en ben zelfs onder de douche in slaap gevallen terwijl de weeën door bleven gaan. Door de ademhalingstechnieken zat ik in mijn eigen bubbel en had ik amper pijn. Ik ging bewust mijn bevalling en moederschap in.

Mariska

Mijn bevalling liep uiteraard anders dan ik van tevoren bedacht had. Maar door de ontspanningsoefeningen én de positieve mindset die Deborah met haar lessen brengt, is het voor mij een hele bijzondere ervaring geworden. Het ter wereld brengen van mijn baby stond centraal in plaats van de pijn. Als je tegen jouw bevalling opkijkt, zou ik de lessen bij Deborah zeker aanraden.

Lenneke

Voor mijn bevalling heb ik de zwangerschapscursus mogen volgen bij Deborah. Maar ook na de bevalling had ik behoefte aan lessen waarin je even helemaal tot ontspanning komt. Heerlijk zo’n moment voor mezelf! Daarnaast is het ook heel fijn om mede moeders te leren kennen en met elkaar onze verhalen te delen.

Vyrena

Deborah is een open en vriendelijke vrouw, waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ik keek daarom ook elke week uit naar de lessen, omdat ik dan even helemaal met mijzelf en de baby bezig kon zijn. Juist in deze tweede zwangerschap schoot tijd voor mijzelf er nogal eens bij in. In het stukje theorie hoorde ik ook weer nieuwe dingen welke ik niet wist, en maakte mij bewust van het feit dat ik een keus heb in heel veel dingen rondom de baby en de bevalling. Een goede raad van Deborah was dan ook altijd: volg je hart!

Sylvia

Ik heb de cursus gevolgd om mij meer inzicht te geven in mijn zwangerschap en voor te bereiden op de bevalling. Deborah coacht je op verschillende gebieden. ik heb de lessen als heel prettig ervaren, juist omdat Deborah een prettige sfeer wist te creëren door haar vriendelijke en open houding. Deborah coacht je vanuit haar persoonlijke ervaringen. Daardoor heeft ze mij echt geholpen om de bevalling ontspannen in te gaan.